Odgušenja kanalizacije

Pod odgušenjem kanalizacije se podrazumeva čišćenje odvodnih cevi i odvoda u kupatilu i kuhinji. Uglavnom to ne predstavlja veliki problem. Ali može da se desi da je zagušenje duboko u cevi i da je za rešavanje ovog problema potrebno više vremena i specijalan alat. Naši stručnjaci svojim znanjem, iskustvom i tehnologijom mogu rešiti i ovakve probleme sa zagušenjem kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije, Mašinsko odgušenje kanalizacije

Kada raditi odgušenje kanalizacije

Kada se desi da otpadna voda sporije otiče ili vraćanje kanalizacije u kuhinji ili kupatilu potrebno je odgušiti kanalizaciju. Zbog stvaranja neprijatnog mirisa, kao i zbog mogućeg većeg izlivanja može doći i do delimičnog ili potpunog uništenja stvari i podova zagušenje kanalizacije može biti neprijatno iskustvo. Najčešći znaci početka zagušenja neke od odvodnih kanalizacionih cevi su sporo oticanje vode u kupatilu i sudoperi, „krkljanje“ u odvodnim cevima ili čudni zvuci prilikom puštanja vode.

Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd Odgušenje kanalizacije Beograd

Pozovite vodoinstalatera na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 Brzo i efikasno ćemo rešiti svaki problem sa zagušenjem kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije u kupatilu i kuhinji

Postoji više načina odgušenja kanalizacionih cevi u kupatilu ili kuhinji. Način odgušenja zavisi od tipa i težine zagušenja.

Sakupljanje masnoća, ostataka hrane i deterdženata u cevima ispod sudopere dovode najčešće do zagušenja kanalizacije u kuhinji. Postupak odgušenja kanalizacije u kuhinji obuhvata čišćenje i ispiranje odvodnih cevi sudopere, kao i čišćenje kanalizacione grane koja vodi do glavne kanalizacione cevi.

U kupatilu do zagušenja kanalizacije dolazi gomilanjem opale kose i drugih sitnih i krupnih predmeta koji dođu u kanalizacionu cev. Mogu nastati veliki problemi ako je cev blokirana. Iako na tržištu postoje brojna sredstva koja vam mogu pomoći da sami odgušite kanalizaciju u kupatilu, preporučujemo vam da u slučaju ozbiljnog zagušenja kanalizacije potražite pomoć profesionalnih vodoinstalatera.

Alati za odgušenje kanalizacije

Naši dobro obučeni vodoinstalateri za popravke i odgušenja kanalizacione instalacije i popravke vodovodnih instalacija su opremljeni modernom tehnologijom, alatima i dugogodišnjim iskustvom i spremni da odguše i najzagušenije cevi.