Odgušenja kupatila

Kada dođe do problema sa cevima u kupatilu potrebno je da se odguše odvodi sanitarija i kanalizacionih cevi koje se spajaju se glavnom cevi. Postoje razni razlozi zagušenja kupatila. Neki od razloga zagušenja kupatila su nagomilavanje ostataka deterdženata, paste za zube, sapuna i kose koja se lepi za zidove odvodnih cevi. Dečije igračke, tkanine, vlažne maramice , kese i ostali čvrsti predmeti mogu dovesti do blokade kanalizacije u kupatilu.

Odgušenje kupatila - Odgušenje kade, Odgušenje lavaboa, Odgušenje WC šolje

Znaci zagušenja odvoda u kupatilu

Ne treba ignorisati kada otpadne vode u lavabou, tuš kabini ili kadi sporo otiču ili dolazi do vraćanja vode u WC šolji, jer to mogu biti prvi znaci zagušenja kanalizacije. Da bi se izbegle posledice po zdravlje i imovinu potrebno je što pre uraditi odgušenje kanalizacije u kupatilu.

Kada primetite prvi znak delimičnog ili potpunog zagušenja kanalizacije, pozovite naš stručni tim vodoinstalatera na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 i naši vodoinstalateri će kvalitetno i profesionalno rešiti svaki vaš problem.

Naši vodoinstalateri vam mogu ponuditi i savete i informacije o proizvodima koji mogu pomoći u sprečavanju zagušenja kupatila u budućnosti.

Kvalitetno i brzo odgušenje kupatila

Veoma bitna stvar je kvalitetna usluga odgušenja odvoda u kupatilu. Ukoliko se uradi odgušenje jednog dela kanalizacione mreže u kupatilu može se popraviti funkcionalnost sanitarija na kojima je postojao problem, ali je moguće da će blokada nastati na drugom delu kanalizacione mreže. Na odvode ostalih sanitarija može znatno uticati ako jedan od odvoda u kupatilu ne funkcioniše.

Pozovite za odgušenje kupatila pre pojave štete

Nerešavanjem problema sa odgušivanjem kompletne kanalizacione mreže u kupatilu može dovesti do velike štete. Može doći do poplava i curenja zbog pritiska u cevima. Otpadna voda koja je iscurela je idealno mesto za razmnožavanje velikog broja mikroorganizama u zidovima i vazduhu.

Ne postoji razlog zbog kog biste razmišljali o mogućoj šteti ili da brinete o tome da će se zagušenje kupatila često ponavljati i izazivati velike probleme. Na siguran i blagovremen način možemo vratiti kanalizaciju kupatila u ispravno stanje.